Groothandel Horeca en Retail Nederland
Snelle en flexibele service
Kwalitatief en innovatief assortiment

Zo is het allemaal begonnen...

Er was eens een meisje met blonde krullen... Dit meisje heet Maartje en kwam als twintiger al in de beste bars over de hele wereld. Zo indrukwekkend als overseas cocktails gemaakt en geserveerd werden, vond zij fascinerend. Alsof toeval niet bestond kwam zij de eigenaar van APS Glass & Bar Supply Hamburg tegen. And here we are.

APS Amsterdam is in 2004 opgestart. Vanuit een klein pandje in Amsterdam Oost leverde APS aan de toonaangevende bars in Nederland en België. APS won aan bekendheid door de populaire rocks glazen van Jimmy Woo en grote afnemers als Bacardi en Bols die verschillende bar supplies en glaswerk lieten (en nog steeds laten) bedrukken.

Maartje: “Ons team is loyaal, energiek en fanatiek om onze klanten te servicen zoals je dat in een horecazaak zo vaak ziet. Het zit in onze achtergrond en DNA. We zijn trots om elke dag de mooiste horeca in Nederland te mogen beleveren met ons assortiment. Ook zijn we veel producten gaan toevoegen en ontwikkelen zodat we steeds vernieuwend kunnen zijn. Super trots zijn we op dat intieme kroegje in de Jordaan dat ons na bijna 20 jaar nog steeds weet te vinden voor die lekkere tumblers en die vette shotglazen. Maar die nu ook voor hun bestek, porselein en keukengerei bij ons binnen komen wandelen".