Groothandel Horeca en Retail Nederland
Snelle en flexibele service
Kwalitatief en innovatief assortiment

Handling, Levertijd & Retouren

We streven altijd naar een snelle, optimale service! Is er echt nood aan de man? Weet dat we graag een stapje extra doen. Voor onze transporten werken we met de volgende vervoersbedrijven; TNT, UPS, DHL, Beentjes,  Mach4 Transport en Stam Transport. De goederen worden zorgvuldig verpakt om breuk te voorkomen. Mocht er een breuk tijdens het transport ontstaan dan wordt dit uiteraard vergoed. Indien producten voorradig in Amsterdam, houdt rekening met een levertijd van 1 tot 4 werkdagen. Neem voor een spoedlevering contact op met kantoor; tel: 020-4635016 of email: office@apssupply.nl.

Levertijd
Onze reguliere bezorgtijd is tussen 1-4 werkdagen.
Gevestigd in Amsterdam? Als je vóór 10.00 uur bestelt, wordt er (mits voorradig) dezelfde dag geleverd!

De postcode regio's waarvoor deze service geldt zijn: 1011 t/m 1118 (Amsterdam en Schiphol), 1181 t/m 1189 (Amstelveen).

Tarieven 2022

Per 1 januari 2022 zijn onderstaande tarieven voor handling en zendingen binnen Nederland van kracht. (de besteding en tarieven zijn exclusief BTW).

* Bij tijdsleveringen zal een toeslag worden berekend afhankelijk van het tijdsslot dat wordt gegeven. 

0 - 150 euro >> 12,50 euro
150 - 350 euro >> 22,50 euro
350 -  750 euro >> 32,50 euro 

Vanaf 750,- euro is de levering franco.

Leveringen in Amsterdam worden franco geleverd bij een orders >€95,- excl. BTW
Ook kleinere orders in Amsterdam brengen wij graag naar u toe. Hiervoor vragen wij een toeslag van €7,50 per levering.

Retourbeleid

Als u uw bestelling wilt retourneren staan wij uiteraard klaar om u te helpen. U kunt onze producten binnen 21 dagen ruilen mits:

  • Alle producten ongebruikt zijn
  • Alle producten zich in de originele verpakking bevinden
  • De producten geretourneerd worden binnen de 21 dagen retour termijn

 

Uitzonderingen hierop speciaal voor de klant bestelde items en taylormade producten. Producten met een logobedrukking, kunnen niet retour genomen worden. Bestelartikelen zijn onder andere machines en producten van de merken Churchill en Dudson. Voor een specificatie verwijzen wij u graag door naar de office@apssupply.nl.

Retour sturen

Mits alle retour te sturen spullen voldoen aan eerder gemelde eisen, wordt onderstaande staffel aangehouden. Hierbij worden kosten in rekening gebracht aan de hand van het gewicht van de omverpakking van de retour te sturen goederen.

  • Kleine pakketten (0kg - 10kg) -> €7,50 ex. Btw UPS
  • Middel pakketten (10kg - 15kg) -> €10,00 ex. Btw UPS
  • Grote pakketten (15kg - 20kg) -> €15,00 ex. Btw UPS
  • Halve pallet (20kg – 75kg) -> €65,00 ex. Btw VSDV
  • Volledige europallet (75kg – 140kg) -> €130,00 ex. Btw VSDV  

 

Bovenstaande kosten zijn slechts een leidraad. Retourzending kosten worden 1 op 1 gefactureerd naar de verzender. Om de retourzending aan te vragen, willen wij u vragen onderstaand formulier in te versturen naar office@apssupply.nl. Op basis van de aanvraag zal onze backoffice u doorgeven of u de retourzending kunt aanmaken door het retourformulier in te vullen en bij te voegen in uw zending.

Retourformulier-APS-2023

Retourformulier-APS-2023 PDF

Niet aangenomen items

Mocht het blijken dat de retour gekomen goederen zich niet in originele staat bevinden zoals aangegeven in ‘retourbeleid’, worden deze items vernietigd en zal er geen credit plaatsvinden. U wordt hiervan niet op de hoogte gesteld.