Groothandel Horeca en Retail Nederland
Snelle en flexibele service
Kwalitatief en innovatief assortiment

Service Equipment

Sommige producten maken het leven gewoon een stuk makkelijker. We leveren de ideale service tools voor het uitserveren in de bar, achter de bar of in de bediening. Denk aan bar blades, bar caddies, servethouders, dienbladen, flesopeners, kelnersmessen, portemonnees en houders, tip trays, reinigingstools en wijnaccessoires. Ontbreekt er een product in het assortiment op de webwinkel? Neem contact op met kantoor tel: +31(0)20-4635016 of email: Lees meer...

Sommige producten maken het leven gewoon een stuk makkelijker. We leveren de ideale service tools voor het uitserveren in de bar, achter de bar of in de bediening. Denk aan bar blades, bar... meer lezen »
Venster sluiten
Service Equipment

Sommige producten maken het leven gewoon een stuk makkelijker. We leveren de ideale service tools voor het uitserveren in de bar, achter de bar of in de bediening. Denk aan bar blades, bar caddies, servethouders, dienbladen, flesopeners, kelnersmessen, portemonnees en houders, tip trays, reinigingstools en wijnaccessoires. Ontbreekt er een product in het assortiment op de webwinkel? Neem contact op met kantoor tel: +31(0)20-4635016 of email: office@apssupply.com 

Filters sluiten
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
14 van 14
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Taco Taxi 3-4 Tacos 1/box

Tablecraft

Taco Taxi 3-4 Tacos 1/box
ACTRS34
Cake stand

Pillivuyt

Cake stand
AF634832BX1
Houten bord rond 30x2cm Oil Coating

APS

Houten bord rond 30x2cm Oil Coating
AG8741489
Tablecraft Chicago Platter Blue

Tablecraft

Tablecraft Chicago Platter Blue
AC1076BL
Napkin Dispenser stainless steel brushed

APS

Napkin Dispenser stainless steel brushed
00680
Hotdog/Taco Prep Tray

Tablecraft

Hotdog/Taco Prep Tray
ACBBQ48
Ice Bucket, aluminium

APS

Ice Bucket, aluminium
00258
Microfiber towel set 5/pcs

APS

Microfiber towel set 5/pcs
01796
RVS cups 44 ml 12/box

Tablecraft

RVS cups 44 ml 12/box
AC5066
RVS cups 60ml 12/box

Tablecraft

RVS cups 60ml 12/box
AC5068
14 van 14

Sommige producten maken het leven gewoon een stuk makkelijker. We leveren de ideale service tools voor het uitserveren in de bar, achter de bar of in de bediening. Denk aan bar blades, bar caddies, servethouders, dienbladen, flesopeners, kelnersmessen, portemonnees en houders, tip trays, reinigingstools en wijnaccessoires. Ontbreekt er een product in het assortiment op de webwinkel? Neem contact op met kantoor tel: +31(0)20-4635016 of email: office@apssupply.com