Groothandel Horeca en Retail Nederland
Snelle en flexibele service
Kwalitatief en innovatief assortiment

Service Equipment

Sommige producten maken het leven gewoon een stuk makkelijker. We leveren de ideale service tools voor het uitserveren in de bar, achter de bar of in de bediening. Denk aan bar blades, bar caddies, servethouders, dienbladen, flesopeners, kelnersmessen, portemonnees en houders, tip trays, reinigingstools en wijnaccessoires. Ontbreekt er een product in het assortiment op de webwinkel? Neem contact op met kantoor tel: +31(0)20-4635016 of email: Lees meer...

Sommige producten maken het leven gewoon een stuk makkelijker. We leveren de ideale service tools voor het uitserveren in de bar, achter de bar of in de bediening. Denk aan bar blades, bar... meer lezen »
Venster sluiten
Service Equipment

Sommige producten maken het leven gewoon een stuk makkelijker. We leveren de ideale service tools voor het uitserveren in de bar, achter de bar of in de bediening. Denk aan bar blades, bar caddies, servethouders, dienbladen, flesopeners, kelnersmessen, portemonnees en houders, tip trays, reinigingstools en wijnaccessoires. Ontbreekt er een product in het assortiment op de webwinkel? Neem contact op met kantoor tel: +31(0)20-4635016 of email: office@apssupply.com 

Filters sluiten
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
2 van 14
Geen resultaten gevonden voor de filter!
16 Compartment 3rd Extender Black

APS

16 Compartment 3rd Extender Black
GR-162-BLK
Polypropylene Tray ø 41 cm

APS

Polypropylene Tray ø 41 cm
1600-CTP-BLK
Secure Bottle Sealer for champagne & prosecco

APS

Secure Bottle Sealer for champagne & prosecco
00616
Corkscrew Probar with teflon spiral black

APS

Corkscrew Probar with teflon spiral black
01204-BLK
Mini Ice Bucket with knobs

APS

Mini Ice Bucket with knobs
00687
Bierafstrijker Kunststof

EMGA

Bierafstrijker Kunststof
AB073006
Corkscrew Probar with teflon spiral blue

APS

Corkscrew Probar with teflon spiral blue
01204-BLU
Stopper Set for Vacuvin

APS

Stopper Set for Vacuvin
00233
Bottle Cooler softtouch stainless steel brushed

APS

Bottle Cooler softtouch stainless steel brushed
01282
Corkscrew Innovation Black 12 cm

APS

Corkscrew Innovation Black 12 cm
00867
Bar Blade vinyl black

APS

Bar Blade vinyl black
00099-VC-BLK
Bar Blade vinyl red

APS

Bar Blade vinyl red
00099-VC-RED
2 van 14

Sommige producten maken het leven gewoon een stuk makkelijker. We leveren de ideale service tools voor het uitserveren in de bar, achter de bar of in de bediening. Denk aan bar blades, bar caddies, servethouders, dienbladen, flesopeners, kelnersmessen, portemonnees en houders, tip trays, reinigingstools en wijnaccessoires. Ontbreekt er een product in het assortiment op de webwinkel? Neem contact op met kantoor tel: +31(0)20-4635016 of email: office@apssupply.com