Groothandel Horeca en Retail Nederland
Snelle en flexibele service
Kwalitatief en innovatief assortiment
Filters sluiten
van tot

Schermafbeelding-2017-05-16-om-17-04-53

De kwaliteit van het product staat. Zo ook de bedrukkingen. Al sinds 2004 bedrukken we niet alleen glazen, servetten en bierviltjes, ook voor porselein klop je bij ons aan. We werken netjes en snel.

Zo werkt het
Bel (020 46 35 016) of mail ons en geef door hoe je de bedrukking het liefst ziet en in welke kleur en grootte. Wij maken vervolgens een offerte op maat.

Om zeker te zijn dat jouw product in de smaak valt, maken we vóóraf een digitale proef. 

Simpel toch?

Dit doen we     
Bedrukking glaswerk
Horeca glaswerk moet tegen een stootje kunnen en dus bedrukken we de glazen met de beste techniek. Kom maar op met die vaatwasser! 
We kunnen je logo in 1 kleur bedrukken maar ook in 4 kleuren. Voor een bijzondere uitstraling kun je ook voor de 'satin white' bedrukking kiezen, die geeft een mooie schittering. Schenk je graag zo precies mogelijk? We kunnen ook een ijkstreepje op het glas drukken of jouw logo op ijkhoogte plaatsen. We denken graag met je mee! Ook wat betreft populaire give-aways.
 
Bedrukking bar tools
Van stirrer tot pourer, je kunt het zo gek niet bedenken of we bedrukken het. We kunnen jouw complete bar branden met bedrukte bar tools.
 
Bedrukking disposables 
Een servet met logo in plaats van een bierviltje, een breed zwart rietje met logo; wij waren in 2004 de eersten die dit in de markt zetten. En daar zijn we meer dan trots op! 
Ondertussen zijn we de slag aan het maken naar branded bio disposables. Laat het ons weten als je deze visie met ons deelt.
 
 
In onze winkel hebben we de gaafste voorbeelden van het assortiment van Jimmy Woo en bijvoorbeeld Bols dat we volledig bedrukt hebben. Zin in wat inspiratie? Kom dan bij ons langs in Amsterdam Oost.
 
Schermafbeelding-2017-05-16-om-17-03-58